Industrifastigheter i attraktivt läge

I ett smart och attraktivt läge bygger Byggbolaget Byggarn AB ett modernt lager helt anpassat efter kunders behov och önskemål. Efter att ha funderat igenom vad ens verksamhet kräver när det handlar om lager och logistik kan man med fördel kontakta Byggbolaget Byggarn AB. Se till att få en skräddarsydd lösning helt utifrån era preferenser. Oavsett om man vill ha stort eller litet lager, kort eller långt avtal, så finns en lösning.

Väggar placeras där kunden vill, på utpekade platser och man kan själv välja var kontoret, wc och eventuella omklädningsrum med dusch skall finnas. Allt är möjligt, detta är framtiden, att på ett flexibelt sätt kunna bygga exakt den lösning kunden vill ha. Marknaden kräver ibland att företag snabbt kan anpassa sig efter nya förutsättningar, allt för att reducera risk. Det är där denna snart färdigställda lagerlokal kommer in i bilden. Den blir såpass flexibel att det på kort tid går att öka eller minska lokalernas yta, likväl som att flytta på ett kontor. A och O är att logistiken blir smidig, det är hela poängen med detta byggsätt. Till varje lokal hör åtminstone en port med dockningshus och en markport.

Företagspark med goda möjligheter till exponering

I ett så kallat företagsområde byggs ytterligare lokaler med stor flexibilitet och bra skyltlägen för optimal exponering. Här byggs industrilokaler och lokaler för lager och logistik. Området är både lättillgängligt och expansivt. Den som vill etablera sig här får en lösning helt anpassad efter verksamhetens behov. Du som kund är med under hela byggprocessen och tar del av, samt fattar beslut om allt som sker. Utöver detta satsar Byggbolaget Byggarn AB på att trivselfaktorn ska vara hög. Närområdet utgörs av parker och andra grönområden. Här kommer det också att finnas en cykelväg för den som vill ta sig till arbetsplatsen på så vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *